Verkoophoek

Verkoop van moderne en klassieke meubelen

Op deze verkooppagina staan zowel moderne als klassieke meubelen die te koop worden aangeboden. Heeft u interesse in een meubel maar komen de maten niet goed voor u uit, of wilt u liever een andere afwerking voor het desbetreffende meubel? Alles is op maat te maken in alle soorten en afwerkingen. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden. Neem gerust contact met mij op.

-Robuuste eiken eetkamertafel

 

De afmetingen van deze robuuste eiken tafel zijn: 88 cm breed, 180 cm lang en 77.5 cm hoog. De tafel is afgewerkt met een verdunde white wash olie. De panelen van de tafel zijn afgewerkt met een wengé kleur beits.

Prijs: €598,-

-Frans gerestaureerd ladekastje

 

De afmetingen van dit Franse ladekastje zijn: 80 cm hoog, 102 cm breed en 48.5 cm diep. Het ladekastje is helemaal nagekeken, opnieuw gebeitst en in de was gezet. De drie grote laden en de twee kleine laatjes zijn voorzien van nieuwe handgrepen en sleutelplaatjes. Het kastje is gemaakt van mahoniehout en kersenhout.

Prijs: €299,-

-Uitschuifbare robuuste tafel

 

Van oude versleten tafel naar een mooie nieuwe robuuste tafel:

Deze uitschuifbare eiken tafel heeft een hoogte van 79.5 cm, een breedte van 99 cm en een lengte van 228 cm. Uitgeschoven heeft de tafel een maat van 278 cm. Elke gewenste afwerking is mogelijk.

Prijs: €899,-       Voorraad: 2 stuks

 

Interesse?

Heeft u interesse en/of vragen over een van de bovenstaande meubelen of wilt u een keer een kijkje komen nemen? Neemt u dan contact op via het contactformulier of bel mij via: 06 57429784

Gratis bezorging binnen 45 km

 

 

 

 

 

 

Hier kunt u ons vinden

Brunstingerveld 12
9411 VJ Beilen
  • 06-57429784