Restauratie en Renovatie

Antiekrestauratie Tempel in Drenthe

Antieke meubelen hebben vaak een emotionele waarde. Ik werk dan ook met de grootste zorg en respect om ze weer in optimale staat terug te brengen. Het door u toevertrouwde meubel wordt op ambachtelijke wijze zorgvuldig gerestaureerd met authentieke materialen. Ook meubelen met houtworm kan ik probleemloos voor u behandelen.

Frans ladekastje Tempel Antiekrestauratie Drenthe Beilen

Bestaand meubel opknappen

Heeft u een meubel dat kwalitatief nog goed is, maar zo onderhand wel toe aan een nieuwe afwerking? Ik kan u hierbij helpen. Door middel van afbijt, zandstralen en/of schuren kan ik uw meubel weer een nieuw leven in blazen. In overleg kan de afwerking o.a. bestaan uit beits, lak of olie.

Dressoir white wash Tempel Meubelen Beilen

Schades

Heeft u brand-, water-, inbraak of verhuisschade? Meestal kan ik uw meubel weer in de originele staat terug brengen. Dit gebeurt vaak in samenwerking met uw verzekeringsmaatschappij. Informeer bij Tempel Meubelen & Antiek Restauratie in Drenthe voor de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u een restauratieklus, een bestaand meubel dat aan een opknapbeurt toe is of heeft uw meubel schade opgelopen, vraag dan gerust een offerte aan. Indien gewenst kom ik persoonlijk bij u langs voor een bezichtiging. U kunt mij natuurlijk ook gemakkelijk een paar foto’s opsturen zodat ik u sneller van dienst kan zijn. Ik zal mijn uiterste best doen om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.

 

 

Hier kunt u ons vinden

Brunstingerveld 12
9411 VJ Beilen
  • 06-57429784