Meubelmakerij en Antiekrestauratie in Drenthe

Het ontstaan van Tempel Meubelen & Antiek Restauratie

Als jong ventje was ik in de schuur al bezig met een paar spijkers, een hamertje en wat hout. Van jongs af aan heb ik, Tom van den Tempel, al een passie voor houtbewerking. Van mijn veertiende tot mijn eenentwintigste jaar heb ik al veel klussen gehad, zowel in de bouw als in de meubelindustrie.

Op zestienjarige leeftijd ging ik naar het Noorderpoortcollege in Groningen om daar het vak van meubelmaker te leren. Na vier jaar ben ik geslaagd voor Allround Meubelmaker niveau 3. Tijdens deze opleiding werkte ik bij meubelmaker en antiekrestaurateur Harm de Weerd in Ruinen, waar ik veel ervaring heb opgedaan. Tot mijn tweeëntwintigste bleef ik werkzaam bij Harm de Weerd. Ik hecht er veel waarde aan om zijn expertise op het gebied van antiek restaureren voort te zetten in mijn bedrijf: Tempel Meubelen & Antiek Restauratie. Elke dag werk ik met veel plezier in het oude ambacht van klassieke meubelrestauratie. Daarnaast ontwerp en vervaardig ik ook moderne meubelen op maat.

Meubelmaker en Antiekrestaurateur Drenthe

Tempel Meubelen & Antiek Restauratie is gestart in januari 2013. Ik werk voornamelijk vanuit mijn werkplaats in Beilen, gemeente Midden-Drenthe. Ik ben dan ook vooral werkzaam in en rondom de provincie Drenthe. Opdrachten komen bijvoorbeeld uit Beilen, Westerbork, Hoogeveen, Wijster, Assen, Smilde, Hooghalen en Hijken. Opdrachten buiten dit werkgebied zijn mogelijk in goed overleg met de klant.

Heeft u interesse in mijn werkzaamheden? Neem gerust contact met mij op:

Tom van den Tempel
Meubelmaker en Antiekrestaurateur

Tempel Meubelen Meubelmakerij Drenthe

 

Hier kunt u ons vinden

Brunstingerveld 12
9411 VJ Beilen
  • 06-57429784