Meubelmakerij Drenthe

Uw meubelmakerij Drenthe

Bent u op zoek naar op maat gemaakte meubelen, zowel modern als klassiek, dan bent u bij Tempel Meubelen & Antiek Restauratie aan het juiste adres. Tafels, bureaus, (inbouw)kasten, keukens, salontafels, tv-meubels… u vraagt het, meubelmakerij Drenthe maakt het. Ik werk maatvast en op de millimeter nauwkeurig. Als u al een eigen idee of een plan heeft voer ik dat op vakkundige wijze voor u uit. Ook bied ik praktische en creatieve oplossingen zodat uw meubelen optimaal afgeleverd worden.

Ik help u o.a. met het uitzoeken van passend materiaal voor uw meubel. Dit kan massief hout of plaatmateriaal zijn. Er wordt zorgvuldig naar de kwaliteit en prijs van het hout gekeken zodat het eindresultaat voor u optimaal is. Ook kan het meubelstuk in combinatie met natuursteen, glas of metaal worden gemaakt.

Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om uw houten meubelen af te werken. Dit kan bijvoorbeeld met beits, lak, antiekwas of met een olie. Met een passende afwerking heeft uw meubelstuk meer uitstraling en kan bovendien beter tegen een stootje.

Werkgebied

De werkplaats van Tempel Meubelen & Antiek Restauratie bevindt zich net buiten Beilen in de gemeente Midden-Drenthe. Ik ben dan ook vooral werkzaam in en rondom de provincie Drenthe, voornamelijk in Beilen, Westerbork, Hoogeveen, Wijster, Assen, Smilde, Hooghalen en Hijken. Opdrachten en leveringen buiten dit werkgebied zijn in overleg met de klant natuurlijk ook mogelijk.

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie, een afspraak en/of een offerte. Ik ga graag met u om de tafel zitten! Dat kan zowel bij u als bij mijn meubelmakerij Drenthe.

Meubel eiken tafel, Meubelmakerij Drenthe Tempel Beilen

Hier kunt u ons vinden

Brunstingerveld 12
9411 VJ Beilen
  • 06-57429784